Havkærvej 83 - H2, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

32.700 kr

Leje per måned:

10.700 Kr/md

Nybygget treværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter, mens gulvene (undtagen i badeværelset) er laminat med egetræslook. FASTE SKABE I GOD KVALITET I denne treværelseslejlighed træder du fra opgangen og ind i en fin entré, hvorfra du får adgang til badeværelset samt et af lejlighedens to værelser. I både entré og værelserne er der faste skabe af mærket HTH. LYST OG INDBYDENDE KØKKEN-ALRUM Fortsætter du videre ind i lejligheden, kommer du til en lang stue med køkkenet placeret centralt i rummet. Det kombinerede køkken/opholdsrum er gennemlyst med store vinduespartier i den ene ende og udgang til egen altan/terrasse i den anden. Køkkenet er et hvidt HTH-køkken med bl.a. køle/fryseskab, ovn og opvaskemaskine. BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE Lejlighedens badeværelse er indrettet med grå klinker på gulv og i bruseniche. I badeværelset kan du desuden klare vasketøjet i den installerede vaskesøjle, der indeholder både vaskemaskine og tørretumbler. TO GODE VÆRELSER Begge værelser har en god størrelse til brug som soveværelse eller fx kontor/hobbyrum. Det ene værelse får du ad...

104 m2 værelse til leje i 8381 Tilst

Dette store værelse til leje på Havkærvej i 8381 Tilst. Værelset er på 104 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Havkærvej i 8381 Tilst

Husleje
Huslejen for denne bolig på Havkærvej  ligger på 10.700 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 32.700 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8381 Tilst

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8381 Tilst? Du kan i øjeblikket finde 58 boliger til leje i Tilst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.