Hyggeligt byhus.

Faciliteter

Areal
115m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
J. P. Jacobsens Plads
Depositum:

22.500 kr

Leje per måned:

7.500 Kr/md

Lille "hyggebo" i centrum af Thisted. Boligen er beliggende dejligt centralt ved gågaden. Indeholder entré - gæstetoilet - bryggers/viktualierum - pænt køkken med spiseplads - stor stue - 1. sal: pænt badeværelse - 3 soverum. Virkelig en "lille perle". Mulighed for leje af garage tæt ved.

Værelse til leje på 115 m2 i 7700 Thisted

Stort værelse til leje på J. P. Jacobsens Plads i 7700 Thisted. Værelset er på 115 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på J. P. Jacobsens Plads i 7700 J. P. Jacobsens Plads

Husleje
Huslejen for dette lejemål på J. P. Jacobsens Plads  ligger på 7.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 22.500 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket kan du finde 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.