Kontor/showroom

Faciliteter

Areal
263m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørre Voldgade
Depositum:

258.485 kr

Leje per måned:

43.080 Kr/md

Nyistandsat kontor/showroom med bedste beliggenhed udlejes. Udover den angivne leje, skal der afholdes andel af ejendommens driftsudgifter

Stor lejlighed på 263 m2 til leje 1358 København K

I denne lejlighed på Nørre Voldgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 263 m2.

Om boligen på Nørre Voldgade i 1358

Husleje
Huslejen for denne bolig på Nørre Voldgade ligger på 43.080 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 258.485 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 1358 København K

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1358 København K? I øjeblikket finder du 174 lejeboliger i 1358 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.