Kun til internationale kunder

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Wesselsgade

Leje per måned:

14.800 Kr/md

Stor 3 vær. lejlighed udlejes fuldt møbleret for 2-3 år. Udlejes kun til expats på tidsbegrænset kontrakt og det skal være virksomhedskontrakt. Minimum bindingsperiode 12 måneder.

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 2200 København N

I denne lejlighed på Wesselsgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 87 m2.

Om boligen på Wesselsgade i 2200

Husleje
Du skal betale 14.800 kr. om måneden for denne bolig på Wesselsgade.

Andre lejeboliger i 2200 København N

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2200 København N? Du kan i øjeblikket finde 51 boliger til leje i København N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.