Lækre lejeboliger tæt på by og natur

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

9.000 kr

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Nybolig Projektsalg- og Udlejning har hermed fornøjelsen af, at udbyde lækre lejeboliger tæt på Horsens Centrum og naturen ved Bygholm Park. KONTAKT NYBOLIG PROJEKTSALG- OG UDLEJNING PÅ EMAIL ELLER 20848083 FOR FREMVISNING AF LEJLIGHEDERNE. Få yderligere inspiration på Karetmagerlundens hjemmeside: www.karetmagerlunden.dk. Under boligoversigten finder du ledige lejligheder. Priser starter fra kr. 6.450. Hvis du ønsker en lejebolig med ordnede forhold, trygge rammer tæt på Horsens Centrum og Bygholm park, så er lejlighederne på Karetmagerlunden lige noget for dig. På en af Horsens bedste beliggenheder opføres der 59 lejligheder i gedigne kvalitetsmaterialer, med fokus på minimal spildplads. Lejligheden består af entré, badeværelse, værelse, køkken/alrum kombineret med stue . Fra stuen har man direkte adgang til den indbyggede sydvendte altan med tilhørende depotrum. På altanen er der monteret lameller, som er med til at sikre privatlivet, lysindfaldet mv.Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme. Lejligheden er desuden udstyret med kølefryseskab, ovn, induktionsplade og emhætte samt opvaskemaskine. Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden. Der er etableret cy...

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 8700 Horsens

På Emil Møllers Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Emil Møllers Gade i 8700

Husleje
Du skal betale 9.000 kr. om måneden for dette lejemål på Emil Møllers Gade.
Depositum
Du skal lægge 27.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.