Lejlighed i 2 plan med sydvendt altan

Faciliteter

Areal
127m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vorup Boulevard
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

9.900 kr

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Stor lejlighed på 127 m2 til leje 8940 Randers SV

På Vorup Boulevard finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 127 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vorup Boulevard i 8940

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Vorup Boulevard  ligger på 9.900 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.700 kr.

Andre lejeboliger i 8940 Randers SV

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8940 Randers SV? I øjeblikket finder du 6 lejeboliger i 8940 Randers SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.