Lejligheder med unik placering i Aarhus C udlejes

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Åboulevarden
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

9.700 kr

Depositum:

29.100 kr

Leje per måned:

9.700 Kr/md

Lejlighederne er nyindrettet i 2018 og er beliggende på med kun et stenkast fra den populære og attraktive miljø omkring Aarhus Å, som har sin charme hele året rundt. I sommerhalvåret er der liv og aktivitet, og der summer af stemningen fra turister og andre besøgende, som nyder en brunch, en kop kaffe eller et måltid langs åen. Til lejlighederne er en fælles tagterrasse, hvor udsigten over Aarhus kan nydes. Med den centrale beliggenhed har du alle midtbyens attraktioner i kort afstand. Dette lige fra busstoppested, indkøb, restauranter og caféer til stormagasinet Magasin, som ligger lige ved siden af ejendommen. Lejlighederne er indrettet som 1-, 2- og 3-værelses lejligheder med køkken i åben forbindelse med stuen. Lejlighederne er med egeparketgulve på opholdsarealer og i soverum. Køkkenet er fra Invita og er udstyret med opvaskemaskine, indbygget køle/fryseskab, emhætte, kogeplade og indbygningsovn. Badeværelset er med gulvvarme samt vaskemaskine og kondenstørretumbler. Lejlighederne på 6. sal ud mod har udgang til egen tagterrasser. Alle lejligheder har adgang til depotrum og cykelparkering i kælderen. Kontakt EDC Poul Erik Bech for nærmere information eller en fremvisning.

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Åboulevarden i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 56 m2.

Om boligen på Åboulevarden i 8000

Husleje
Du skal betale 9.700 kr. om måneden for dette lejemål på Åboulevarden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.100 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.