LOKALE TIL MANGE FORMÅL

Faciliteter

Areal
190m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Grenåvej
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

25.000 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

SUPER FEDT LOKALE TIL KONTOR BUTIK SALON ELLER ANDET MED EGNE P PLADSER OG PÅ MEGET TRAFIKERET VEJ , SUPER BELIGGENHED MED DIREKTE ADGANG

Stor lejlighed på 190 m2 til leje 8900 Randers

I denne lejlighed på Grenåvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 190 m2.

Om lejeboligen på Grenåvej i 8900

Husleje
Du skal betale 8.500 kr. om måneden for dette lejemål på Grenåvej.
Depositum
Du skal lægge 25.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.