Møbleret herskabslejlighed tæt ved søerne

Faciliteter

Areal
192m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.650 kr/md

Depositum:

81.000 kr

Leje per måned:

27.000 Kr/md

Stor møbleret herskabs-lejlighed på 192m2 udlejes for en 6 måneders periode. Lejligheden fordeler sig på entre, 4 gode soveværelser, stor spisestue, stue med mindre spiseplads, fordelingsgang, rummeligt køkken med hyggelig spisekrog, 2 badeværelser med brus samt viktualie-rum. Lejligheden egner sig godt til den store familie, der har brug for en mellemstation for en 6 måneders periode. Lejligheden er ideel med plads til hygge eller privacy i de mange værelser eller stuer. Ejendommens gård er rigtig hyggelig og børnevenlig med gynger, trampolin mm. Beliggenheden er meget central til Metro, tog og S-tog samt i gåafstand til søerne og city. Alt er inden for rækkevidde.

Stor lejlighed på 192 m2 til leje 1960 Frederiksberg C

På Åboulevard finder du en stor lejlighed til leje med i alt seks værelser. Lejligheden er på hele 192 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Åboulevard i 1960

Husleje
Du skal betale 27.000 kr. om måneden for dette lejemål på Åboulevard.
Depositum
Du skal lægge 81.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 1960 Frederiksberg C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 1960 Frederiksberg C? I øjeblikket kan du finde 39 lejeboliger i 1960 Frederiksberg C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.