møllehøj – nyopførte lejeboliger centralt i herning

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Møllehøj
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.900 kr

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>på møllegade i herning opføres 42 nye arkitekttegnede lejligheder til udlejning. lejlighederne får alle store vestvendte altaner om mod en rolig gård, hvor udsigten og solen er i højsæde. i gårdrummet skal livet leves i små oaser med hyggelige mødesteder, grønne områder og godt naboskab. </p> <p>tæt på skole, indkøb, gågade, caféer, busforbindelse, park, døgnåben tankstation m.v., er møllehøj en af de mest centrale placeringer i herning midtby, med flotte udviklingsplaner i området. </p> <p>der er lagt vægt på detaljer i projektet, hvor arkitekterne bl.a. har forsøgt at udnytte hver en m2 i boligerne, så man får mest mulig plads. det ses bl.a. på at der er minimeret på spildplads i fordelingsgange og indretning af rummene. alligevel virker lejlighederne store og rummelige med god plads.</p> <p>altanerne er af meget stor størrelse og lavet i beton. ved at de er lavet af beton, får man følelsen af at de er meget sikre at gå på når man betræder altanen. størrelsen giver god plads til både 4 eller 6 personers bord, grill og cafébord.</p> <p>værelserne er opbygget af lette vægge i gasbeton. dermed er der mulighed for at man kan...

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 7400 Herning

På Møllehøj finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Møllehøj i 7400

Husleje
Du skal betale 9.900 kr. om måneden for denne bolig på Møllehøj.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.700 kr.

Andre lejemål i 7400 Herning

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7400 Herning? Du kan i øjeblikket finde 136 boliger til leje i Herning netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.