Norskov Parken - lejlighed - 100 kvm 3 vær.

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

7.991 kr

Depositum:

23.973 kr

Leje per måned:

7.991 Kr/md

Nu tilbydes nyopførte boliger på til leje. Der er 12 lejligheder på 100 kvm - 6 på 1. sal og 6 i stueplan med hhv. altan på 10 kvm eller terrasse. Dette er lejlighed på 100 kvm i stueplan med dejlig terrasse. Drømmer I om at bo midt i Frederikshavn, tæt ved indkøb, busforbindelse, Bangsboskoven og byens centrum, så er Norskov Parken måske noget for jer ? 8 lækre lejligheder i høj kvalitet, står klar til at tage imod nye familier. Byggeriet er opført i eksklusive materialer så som blødstrøgne teglsten, træ/alu vinduer, flotte altaner/terrasser m.v. Indenfor er boligerne indrettet med HTH-interiør, smukke klinke- og trægulve, gibslofter med akustikfelter, glatte hvide døre. m.v. Lejligheden er indrettet med: Entre, flot køkken-alrum (Keramisk kogeplade, indbygningsovn, køle/fryseskab, emjhætte og opvaskemaskine), stue, soveværelse og lækkert badeværelse med plads til vaskesøjle. Til hver lejlighed hører der et godt udhus. Endviderer er der mulighed for leje egen carport for kr. 300 pr. mdr. Der er personlift til 1. sal. Kontakt EDC Frederikshavn for aftale om fremvisning og evt. lejekontrakt.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Højrupsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Højrupsvej i 9900

Husleje
Du skal betale 7.991 kr. om måneden for denne bolig på Højrupsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.973 kr.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejeboliger i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.