Norskov Parken. Lejlighed 80 kvm - 2 vær.

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

7.103 kr

Depositum:

21.309 kr

Leje per måned:

7.103 Kr/md

Nu tilbydes nyopførte boliger på til leje. Der er ialt 12 lejligheder på 80 kvm - 6 på 1. sal og 6 i stueplan med hhv. altan på 10 kvm eller terrasse. Drømmer I om at bo midt i Frederikshavn, tæt ved indkøb, busforbindelse, Bangsboskoven og byens centrum, så er Norskov Parken måske noget for jer ? 8 lækre lejligheder i høj kvalitet, står klar til at tage imod nye familier. Byggeriet er opført i eksklusive materialer så som blødstrøgne teglsten, træ/alu vinduer, flotte altaner/terrasser m.v. Indenfor er boligerne indrettet med HTH-interiør, smukke klinke- og trægulve, gibslofter med akustikfelter, glatte hvide døre. m.v. Lejligheden er indrettet med: Entre, flot køkken-alrum (Keramisk kogeplade, indbygningsovn, køle/fryseskab, emjhætte og opvaskemaskine), stue, soveværelse og lækkert badeværelse med plads til vaskesøjle. Til hver lejlighed hører der et godt udhus. Endviderer er der mulighed for leje egen carport for kr. 300 pr. mdr. Der er personlift til 1. sal. Kontakt EDC Frederikshavn for aftale om fremvisning og evt. lejekontrakt.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Højrupsvej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejemålet på Højrupsvej i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Højrupsvej er 7.103 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.309 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket finder du 137 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.