Nybyggeri - Marienlundsparken - Klar til indflytning

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

7.200 kr

Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

7.200 Kr/md

Nyt ejendomskompleks med i alt 20 lejligheder. Ejendommen er centralt beliggende med b.la. kort gå afstand til handle muligheder og Ikast centrum. Mens der kun er få minutter i bil til Herning motorvejen. Via en lokalplan er området blevet ændret til et roligt boligområde. Ejendommen er færdig opført og klar til indflytning. Ejendommen består af 2 bygninger sammen med en fælles p-plads. Der 10 lejligheder i stueplan med terrasse fordelt på de 2 bygninger med 5 lejligheder i hver. Tilsvarende er der 10 lejligheder på 1. sal med egen altan. Der er 7 forskellige typer af indretning, dog primært 3 værelses lejligheder med 2 soverum. Der er trappeopgang med elevator til 1. salen. Lejlighederne er fra 71 - 103 kvm. Huslejen ligger fra 7.200 - 8.900 kr. pr. måned + forbrug Forbrugstal er anslået, da det er nybyggeri.

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 7430 Ikast

I denne lejlighed på Marienlunds Alle i Ikast får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 77 m2.

Om lejeboligen på Marienlunds Alle i 7430

Husleje
Huslejen for denne bolig på Marienlunds Alle ligger på 7.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7430 Ikast

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7430 Ikast? I øjeblikket finder du 31 lejeboliger i 7430 Ikast her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.