Nyopført 2-værelses med skøn altan

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

26.100 kr

Leje per måned:

8.700 Kr/md

RISSKOV – KLITGÅRDSHAVE Nyopført 2-værelses med skøn altan Klitgårdshave er et skønt byggeri med funktionelle boliger bygget i kvalitetsmaterialer, og lejlighederne har et fantastisk lysindfald, der gennemstrømmer hele boligen. Type 1 er en velindrettet lejlighed med et lækkert køkkenalrum, hvor der er udgang til en stor altan eller terrasse. Lejligheden har en dejlig, lys opholdsstue i åben forbindelse med det flotte vinkelkøkken i lyse elementer fra HTH. Fra stuen er der indgang til et rummeligt soveværelse med indbygget skabe. Der er fransk altan i både stuen og i soveværelset. Fra alrummet er der indgang til et skønt badeværelse med skabsarrangement med vask, væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle. Hele lejligheden gennemstrømmes af et skønt naturligt lys. Lejligheden er perfekt til parret eller singlen. Ved ejendommen er der dejlige, grønne arealer og et hyggeligt gårdmiljø. Til ejendommen kommer der også en stor tagterrasse, hvor fællesskabet med dine nye naboer kan nydes. Med en lejlighed i Klitgårdshave er du nær alt, du skal bruge i din hverdag. Du finder indkøb i det kommende supermarked i selve bebyggelsen samt både Skejby Centret og Veri Center tæt på. Der e...

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 8240 Risskov

I denne lejlighed på Kamma Klitgårds Gade - TYPE i Risskov får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejemålet på Kamma Klitgårds Gade - TYPE i 8240

Husleje
Huslejen for denne bolig på Kamma Klitgårds Gade - TYPE  ligger på 8.700 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.100 kr.

Andre lejeboliger i 8240 Risskov

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8240 Risskov? Du kan i øjeblikket finde 250 lejemål i Risskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.