Nyopført lejlighed i Greve, tæt på København

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hundige Strandvej
Forbrug:

200 kr/md

Forudbetalt leje:

15.155 kr

Depositum:

45.465 kr

Leje per måned:

15.155 Kr/md

Moderne velindrettede lejligheder i et plan. Denne lejlighed er beliggende på 1. sal, til højre eller venstre, og har ovenlysvindue der giver lys i køkken/alrum. Lejligheden har depotrum og der er fælles parkering til boligerne. Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed Hundige Strandvej er en attraktiv beliggenhed. Ikke mindst fordi du er tæt på den smukke natur og rekreative områder. Et stenkast fra dit nye hjem, har du ikke mindre end 7 km hvid sandstrand, der rangerer blandt Danmarks bedste badestrande. Rummelige lejligheder uden spildplads Når du træder ind i én af lejlighederne, bliver du budt velkommen af en lys entré. Fra entréen er der adgang til to værelser og herfra også adgang videre til det store køkken/alrum og stue som inviterer til fællesskab, hverdagsliv og plads til mange gæster. Lejlighederne gives ekstra ”dybe” ved store vinduespartier til en smuk altan. Vælger du 1. sal får du fornøjelse af et have adgang til hele to altaner. En på hver side af lejligheden. De store vinduespartier lukker lyset ind og styrker rumoplevelsen. Lækre materialevalg Gulvene i alle opholdsrum og værelser er laminatplank i træstruktur (Magnum Lucerne Oak). I bryggers og ba...

Stor lejlighed på 114 m2 til leje 2670 Greve

På Hundige Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 114 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Hundige Strandvej i 2670

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hundige Strandvej ligger på 15.155 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 45.465 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2670 Greve

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2670 Greve? Du kan i øjeblikket finde 20 lejeboliger i Greve netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.