Nyopført rækkehus i Odense N udlejes

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hedelundmarken
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.845 kr

Depositum:

32.535 kr

Leje per måned:

10.845 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus i et plan. Husene udføres med stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Stænkplade i glas bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store børneværelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle udlagt med laminatgulve i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre monteret stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindueskarme i hvid. Lækre materialevalg. Entre/bryggers udlægges med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Badeværelset er også udlagt med store klinker i farven antracit. Væghængt toilet med soft close og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designafløbsrende i bruseniche. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl. Der er forberedt for vaskemaskine, tørretumbler og køle-/fryseskab. Hele husets klima styres trådløst med gulvvarme i alle rum, samt lydisoleret varmegenvindingsanlæg. Lysinstallation med spot i b...

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 5270 Odense N

På Hedelundmarken finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hedelundmarken i 5270

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Hedelundmarken  ligger på 10.845 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.535 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2020-12-01.

Andre lejemål i 5270 Odense N

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5270 Odense N? I øjeblikket finder du 7 lejeboliger i 5270 Odense N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.