Nyopført rækkehus med carport, redskabsrum og have

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frugthaven
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

8.376 kr

Depositum:

25.128 kr

Leje per måned:

8.376 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus i Nørre Aaby tæt ved Middelfart by. Husene opføres i et plan med adgang fra entre til stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulve i eg plank, med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. I køkkenet forefindes Køle- fryseskab, kogeplade, ovn, opvaskemaskine og emhætte. Stænkplade bag kogeplade for praktisk rengøring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Stort værelse. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle værelser udlagt med laminat i eg plank. Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidelakeret træværk og glatte hvide døre monteret med stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindues karme i hvid. vinduerne fra gulv til loft i stue og værelser giver fantastisk lys indfald. Entre/bad med store klinker i farven antracit. Faste skabe fra HTH. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler i badeværelse som lejer selv har med. Inventar i bad er Ifö toilet og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter. Designafløbsrende i bruseniche. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og spej...

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 5580 Nørre Aaby

På Frugthaven finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Frugthaven i 5580

Husleje
Du skal betale 8.376 kr. om måneden for denne bolig på Frugthaven.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.128 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 5580 Nørre Aaby

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5580 Nørre Aaby? I øjeblikket kan du finde 5 lejeboliger i 5580 Nørre Aaby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.