Nyopført rækkehus med redskabsrum og egen have. Udlejes i Hinnerup

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skovmårvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

11.250 kr

Depositum:

33.750 kr

Leje per måned:

11.250 Kr/md

Åbent og lyst rækkehus Rækkehusene indrettes lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide glatte vægge, lofter i hvid ultrafin træbeton fra Troldtekt for fantastisk akustik i boligen. Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som eg plank. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med store lækre klinkegulve i mørkegrå. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindues bundstykker mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler. Rækkehus med fine detaljer Køkken, 2 badeværelser, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Til soveværelse er der moderne walk-in rum. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelige stålvask. Stænkplade bag kogesektion, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet med soft close-sæde, kvalitets armaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche. Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers som lejer selv anskaffer. Lysinstall...

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 8382 Hinnerup

På Skovmårvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skovmårvej i 8382

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Skovmårvej er 11.250 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 33.750 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 8382 Hinnerup

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8382 Hinnerup? Du kan i øjeblikket finde 3 lejemål i Hinnerup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.