Nyopført rækkehus på 111-116m2 i Vinding

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Hans Jørgensensvej
Forudbetalt leje:

11.350 kr

Depositum:

34.050 kr

Leje per måned:

11.350 Kr/md

Rækkehus med egen terrasse ud mod skønne grønne friarealer, centralt beliggende i Vinding, med kort afstand til skole, daginstitution samt god busforbindelse til Vejle Centrum. Rækkehuset er en del af et samlet lejeprojekt på i alt 23 lejer boliger, hvor af de 10 udbydes nu med overtagelse pr. 1. maj 2021. Rækkehusene indeholder: - Stort åbent køkken/alrum og stuemiljø med et skønt lysindfald fra de store vinduespartier - 2 store børneværelse samt soveværelse - Badeværelse sammen med værelse afdelingen - Gæstetoilet i stueplan - Rumlig entre - Egen terrasse Yderligere: - Gulvvarme i stueplan samt badeværelse på 1. sal - Parkering på fælles parkeringsområde Vinding er et meget familievenligt område med både skole, daginstitution og gode handelsmuligheder. I tilknytning til skolen er der gode idrætsfaciliteter samt et gennemgående stisystem som binder byens øvrige områder sammen. Skal du bo i dette skønne rækkehus? Så tøv ikke med, at kontakte EDC på 75 82 25 22 eller send en mail til EMAIL eller EMAIL

Stort hus på 116 m2 til leje 7100 Vejle

På Hans Jørgensensvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hans Jørgensensvej i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hans Jørgensensvej er 11.350 kr.
Depositum
Du skal lægge 34.050 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.