Nyopførte rækkehus centralt i Kjellerup

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
156 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Søndergade
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

7.550 kr

Depositum:

22.650 kr

Leje per måned:

7.550 Kr/md

Søger du et rækkehus centralt i byen, så er projektet her på , det oplagte valg for dig. Her finder du to boligtyper på hhv. 90 m² og 106 m². Husleje på boligtype B er kr. 7.550 Husleje på boligtype C er kr. 8.900. Området er beliggende tilbagetrukket fra vejen og er med hyggeligt terrasse og have område til hver bolig. Så man kan nyde sit eget uderum. Der findes et redskabsrum ved hver bolig og der parkeringsplads til hver bolig. Her er fokus på en moderne og funktionsdygtig planløsning med gode store værelser samt et hyggeligt åbent køkken alrum, som fungere som boligens samlingspunkt. Har boligerne din interesse, så kontakt EDC Kjellerup allerede i dag.

Mindre hus på 90 m2 til leje 8620 Kjellerup

På Søndergade finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Søndergade i 8620

Husleje
Du skal betale 7.550 kr. om måneden for dette lejemål på Søndergade.
Depositum
Du skal lægge 22.650 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8620 Kjellerup

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8620 Kjellerup? I øjeblikket finder du 21 lejeboliger i 8620 Kjellerup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.