Rigtig dejlig lejlighed på skøn beliggenhed på Frederiksberg, København

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Drosselvej
Forbrug:

2.000 kr/md

Depositum:

45.000 kr

Leje per måned:

15.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Lejligheden her p&aring; Frederiksberg, K&oslash;benhavn i det eftertragtede Fuglebakken kvarteret, vil fremst&aring; nymalet med flotte afh&oslash;vlede tr&aelig;gulve.</p> <p>Lejligheden er placeret t&aelig;t p&aring; indk&oslash;b og offentlig transport med b&aring;de tog og bus.</p> <p>En utrolig dejlig og charmerende lejlighed med et sk&oslash;nt spisek&oslash;kken, et funktionelt badev&aelig;relse og 2 gode og rummelige sovev&aelig;relser.</p> <p>Fra det ene v&aelig;relse har du adgang til en dejlig stor og privat balkon.</p> <p>Ydermere byder lejligheden ogs&aring; p&aring; en dejlig stor og rummelig stue med sk&oslash;n og hyggelig br&aelig;ndeovn.</p> <p>I k&aelig;lderen er der f&aelig;lles vask samt t&oslash;rrerum.&nbsp;</p> <p>P&aring; alle m&aring;der en rigtig sk&oslash;n og dejlig lejlighed som er beliggende i et flot hus p&aring; Frederiksberg med kun en underbo. S&aring; her er fred og ro, og omr&aring;det er attraktivt og roligt.</p> <p>&nbsp;</p>

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 2000 Frederiksberg

I denne lejlighed på Drosselvej i Frederiksberg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 97 m2.

Om lejemålet på Drosselvej i 2000

Husleje
Du skal betale 16.500 kr. om måneden for dette lejemål på Drosselvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 49.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 2000 Frederiksberg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2000 Frederiksberg? I øjeblikket kan du finde 44 lejeboliger i 2000 Frederiksberg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.