Silkeborgvej 29 A-H

Faciliteter

Areal
54m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Silkeborgvej
Forbrug:

552 kr/md

Depositum:

13.100 kr

Leje per måned:

4.032 Kr/md

Afdelingen er beliggende i Them 13 km syd for Silkeborg. Them er en hyggelig by som både har skole og gode indkøbsmuligheder, ligesom der i Them er et aktivt medborgerhus. Afdelingen består af flere bebyggelser, parcelhus indrettet med 4 lejligheder, etagebyggeri uden elevator og rækkehuse. Rækkehusene er ældreboliger og opskrivning sker ved Silkeborg Kommune.

Stor lejlighed på 54 m2 til leje 8653 Them

I denne lejlighed på Silkeborgvej i Them får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 54 m2.

Om lejemålet på Silkeborgvej i 8653

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Silkeborgvej er 4.032 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.100 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8653 Them

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8653 Them? Du kan i øjeblikket finde 23 boliger til leje i Them netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.