Skøn 3-værelses med udgang til kanalen

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

950 kr/md

Depositum:

43.500 kr

Leje per måned:

14.500 Kr/md

Skøn 3-værelses med udgang til kanalen Skøn 3-værelses med udgang til kanalen Velkommen til det skønne Teglholmen, hvor denne fantastiske lejlighed er beliggende. Lejligheden er beliggende i stueetagen i forskudt plan, og byder på 90 veldisponerede kvadratmeter, som er fordelt således: God entré med plads til overtøjet, to gode værelser som er beliggende i hver sin ende af lejligheden. Stort badeværelse med separat brus og vaskemaskine/tørretumbler. Lejligheden har et dejligt centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til en dejlig altan, hvor det er muligt at nyde udsigten. Ligeledes byder lejligheden på et godt depotrum og elevator i opgangen. Bolværket er en af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser med vand på tre sider og en bypark ved den sydvendte facade. Der er etableret et stort indre havnebassin mellem Bolværket og folkeskolen. Området i og omkring ejendommen har i de seneste 10 år gennemgået en utrolig udvikling og kan i dag tilbyde en lang række muligheder for beboerne, som er svære at finde andre steder. Her kunne man blandt andet nævne kort afstand til vand, indkøb i shoppingcenteret "Fisketorvet" eller K...

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 2450 København SV

På Teglholmsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Teglholmsgade i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Teglholmsgade er 14.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 43.500 kr.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 433 lejeboliger i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.