Skøn 3-værelses penthouse-lejlighed i Vestbyen

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
18 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Strandvejen
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

8.950 kr

Depositum:

26.850 kr

Leje per måned:

8.950 Kr/md

Nu kan du skaffe nøglerne til denne urbane lejlighed, der opfylder en lang række kriterier, som kan være svære at finde i én bolig. Der er kræset for selv den mindste detalje, og vi tør godt love, at beliggenheden heller ikke vil skuffe. Lejligheden ligger oppe på 5. sal, og den høje placering sikrer, at dagslys aldrig bliver en mangelvare. Lejligheden er udstyret med store flotte panoramavinduer, og loftshøjden er intet mindre end imponerende. Samtidig er det værd at nævne, at den moderne stil er gennemgående overalt – og den veldisponerede planløsning er bare prikken over i’et. Med mindre end tre minutters gang til Aalborg Vestby St. har du de ideelle forudsætninger for at komme nemt og hurtigt af sted med tog. Du kan også nøjes med at hoppe på bussen – fx direkte til Universitetet, der også ligger lige foran hoveddøren. Med adresse på Strandvejen er beliggenheden central i Vestbyen tæt på Bådehavnen, Aalborg Street Food og det grønne parkstykke lige syd for havnepromenaden. Også midtbyens gågade venter få hundrede meter fra boligen sammen med Aalborgs pallette af kulturaktiviteter, spillesteder og museer. Tøv ikke med at kontakte os!

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 9000 Aalborg

På Strandvejen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Strandvejen i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Strandvejen er 8.950 kr.
Depositum
Du skal lægge 26.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-01-07.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 497 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.