Skøn klassisk Købehavner lejlighed i hjertet af Købnhavn

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Klareboderne
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

39.000 kr

Leje per måned:

13.000 Kr/md

<p>Fin m&oslash;bleret lejlighed best&aring;ende af en rummelig stue, k&oslash;kken med opvaskemaskine, badev&aelig;relse med vaskemaskine, samt 2 gode sovev&aelig;relser. Lejlgheden ligger 50 m fra K&oslash;bmagergade, med dens mange sp&aelig;ndende specialforretninger, caf&eacute;er og restauranter. Der er kun f&aring; skridt til Str&oslash;get, og skal du have ro omkring dig er Kongens Have kun f&aring; minutter v&aelig;k. UDLEJES KUN TIL VIRKSOMHEDER</p>

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 1115 København K

I denne lejlighed på Klareboderne får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 77 m2.

Om lejemålet på Klareboderne i 1115

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Klareboderne er 13.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 39.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 1115 København K

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1115 København K? I øjeblikket finder du 174 lejeboliger i 1115 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.