Stor 3 værelses lejlighed - tæt på Nordhavn

Faciliteter

Areal
129m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

1.090 kr/md

Depositum:

53.700 kr

Leje per måned:

17.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Lejligheden best&aring;r af entre med skabe, stort lyst badev&aelig;relse med bruser og vaskes&oslash;jle, meget stort stue/spisesstue, samt master bedroom og endnu et v&aelig;relse. Herudover dejligt lyst k&oslash;kken. Adgang til tagterrasse.</p>

Stor lejlighed på 129 m2 til leje 2100 København Ø

I denne lejlighed på Pakhusvej i København Ø får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Pakhusvej i 2100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Pakhusvej er 17.900 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 53.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-12-01.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 lejeboliger i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.