Stor flot 3-v i eksklusiv byggeri tæt på natur og indkøb.

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
62 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hedesøvej
Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

11.200 kr

Depositum:

33.600 kr

Leje per måned:

11.200 Kr/md

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 2640 Hedehusene

På Hedesøvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hedesøvej i 2640

Husleje
Du skal betale 13.500 kr. om måneden for dette lejemål på Hedesøvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-11-15.

Andre lejeboliger i 2640 Hedehusene

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 2640 Hedehusene? Du kan i øjeblikket finde 7 lejeboliger i Hedehusene netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.