Stor lejlighed og stor terrasse

Faciliteter

Areal
170m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

2.500 kr/md

Forudbetalt leje:

7.000 kr

Depositum:

21.000 kr

Leje per måned:

7.000 Kr/md

Flot lejlighed beliggende midt i Faaborg By på 1 sal med stor terrasse. Lejligheden har egen indgang fra Tårnstræde og indeholder: entre med trappe op til lejligheden, forstue, 2 store stuer, soveværelse, ekstra værelse, stort badeværelse, bryggers, køkken/allrum med udgang til stor terrasse.

Stor lejlighed på 170 m2 til leje 5600 Faaborg

På Tårngade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 170 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Tårngade i 5600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Tårngade er 7.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5600 Faaborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5600 Faaborg? Du kan i øjeblikket finde 14 lejemål i Faaborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.