Stort kontor/undervisnings lejemål

Faciliteter

Areal
178m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Århusvej
Depositum:

54.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Erhvervslokale, velegnet til virksomhed med behov for stor kontorplads. Lyst og venligt moderne byggeri, centalt placeret i Grenå. Lejemålet er indrettet med 3 mindre kontorer, toilet, køkken, opholdsrum, og stort konferencerum. Gode parkeringsmuligheder, både for kunder og personale. Lejemålet kan ombygges efter ønske, ring og hør nærmere. Lejemålet er ikke momsregisteret

Stor lejlighed på 178 m2 til leje 8500 Grenaa

I denne lejlighed på Århusvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 178 m2.

Om lejemålet på Århusvej i 8500

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Århusvej ligger på 9.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 54.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8500 Grenaa

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8500 Grenaa? I øjeblikket kan du finde 11 lejeboliger i 8500 Grenaa her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.