Taglejlighed 50 meter fra gågaden i Horsens

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rådhusgade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.485 kr

Leje per måned:

7.495 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Rådhusgade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 99 m2.

Om lejeboligen på Rådhusgade i 8700

Husleje
Du skal betale 7.995 kr. om måneden for dette lejemål på Rådhusgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.985 kr.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.