Værelser tæt på Herning Centrum

Faciliteter

Areal
26m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Pontoppidansvej
Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

7.020 kr

Leje per måned:

2.340 Kr/md

Værelse tæt på Herning Centrum udlejes til piger. Dejlig lyst værelse med god skabsplads, tæt på Herning centrum. Stort køkken med spiseplads, masser af skabe, komfur/emhætte/3 køleskabe samt stort brusebadeværelse med skabsarrangement deles af 3 piger. I huslejen er vand og el forbrug indkluderet. Alle 3 værelser er nu ledige, så der er mulighed for at flytte ind sammen med ens veninder eller bekendte! Bidrag til trådløst internet: 25 kr. pr. måned. Adgang til fællesvaskeri

Værelse til leje på 26 m2 i 7400 Herning

Dette store værelse er til leje på Pontoppidansvej i 7400 Herning. Værelset er på 26 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Pontoppidansvej i 7400 Herning

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Pontoppidansvej er 2.340 kr.
Depositum
Du skal lægge 7.020 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette værelse fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 7400 Herning

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7400 Herning? I øjeblikket finder du 136 lejeboliger i 7400 Herning her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.