Velindrettet 4 værelses lejlighed

Faciliteter

Areal
138m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
25 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Petersbjerggård
Forbrug:

300 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.875 kr

Leje per måned:

8.625 Kr/md

Pæn og velholdt murstensejendom fra 1993. Ejendommen er omgivet af et stort grønt fællesareal, hvor der er plads til leg for børn, og voksne kan nyde en rolig stund i solen. Herudover er der fantastisk udsigt over Kolding Fjord. I kælderen er der etableret parkeringskælder til bygningen, hvor du har mulighed for at leje en parkeringsplads. Lejemålet er en 4 værelses  lejlighed på 138 kvadratmeter fordelt på et køkken i åben forbindelse med stue. Herudover 3 gode og regulære værelser, badeværelse hvor der er mulighed for at opsætte en vaskesøjle, samt et gæstetoilet. Til lejemålet hører et depotrum i kælderen. Der er desuden fællesvaskeri, cykelparkering og mulighed for at parkere bilen gratis i terræn. Ejendommen er beliggende i flotte og rolige omgivelser, tæt på offentlig transport og med nærmeste supermarked inden for 50 meter fra hoveddøren. Derudover er der også både skole og daginstitutioner i nærheden, samt kort afstand til omfartsveje og E45. Varme og el afregnes direkte til værkerne. OBS. Husdyr ikke tilladt OBS: Billeder fra lignende lejemål.

Stor lejlighed på 138 m2 til leje 6000 Kolding

På Petersbjerggård finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 138 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Petersbjerggård i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Petersbjerggård er 8.625 kr.
Depositum
Du skal lægge 25.875 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.